Vásárlási tájékoztató

A csomagküldés augusztusig szünetel.
A rendelések minimális értéke bruttó 5.000 Ft (+kiszállítási díj).
Minél hamarabb rendel, annál hamarabb tud hozzájutni a kívánt növényekhez.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a rendelési sorrendet igyekszünk betartani, tehát bizonyos átfutási idő után tudjuk csak küldeni a kért növényeket.
A megrendelés nem jelent foglalást.
Ha egy Megrendelő a rendelés időpontjához képest jóval később kéri a kiszállítást - sajnos félretenni a növényeket nem áll módunkban.
Termékeink (ritka kivétellel, ebben az esetben feltüntetésre kerül a termék leírásában) konténeres kivitelben kerülnek szállításra, így egész évben (a fagyok beálltáig) ültethetőek.
A rendelések leadásának sorrendjében nézzük át a rendeléseket és küldjük el Önökhöz a termékeket, de előtte a pontos szállítási időt és az esetleges változásokat telefonon egyeztetjük.
A termékeinket a Magyar Posta Zrt., MPL futárszolgálata szállítja, kivéve azokat a rendeléseket, melyek kizárólag vetőmagokból állnak, ezeket előre utalás után ajánlott postai küldeményként tudjuk továbbítani.
Ha a Megrendelő máshogyan nem rendelkezik, alapesetben a csomagokat utánvétellel küldjük, idő-garantált csomagként, a Megrendelő által megadott belföldi lakcímre.
Alapesetben a feladástól számított 48 órán belül megérkezik a csomag (kivétel a túlterhelt december), ha az MPL futárszolgálat másképpen nem rendelkezik.
A képen látható növények illusztrációk, ezért a csomagba került növény kinézete eltérhet a képen lévő kifejlett növényektől (formára metszés, virágzás, végleges forma), a méretek hozzávetőlegesek, a növények mérete egyedenként is eltérhet, kérjük ezek figyelembevételét.
Fotót, videót nem áll módunkban készíteni és küldeni külön-külön egy-egy példányról.
A képek illusztrációk, az optimális feltételek mellett tartott, kifejlett, többéves növényeket ábrázolják.
Számos növény a kifejlett növényekhez képest eltérő külső jegyekkel rendelkezik növendék korában, pld. több pálmafajta, mandulafenyő, stb.
A növények mindig az adott évszaknak megfelelő kinézettel kerülnek feladásra. Ősztől-tavasz végéig pld. a lombhullatók levél-nélküliek.
A növények kiszállítása során keletkező sérülésekért és egyéb károkért felelősséget nem vállalunk.
Extrém időjárási/hőmérsékleti (pld kockázatosan magas,vagy alacsony hőtartományú) körülmények esetén előfordulhat, hogy a kiszállítás szünetel. Erről a Vásárlókat a honlapon és a Facebook oldalunkon is tájékoztatjuk.

A meghatározott díjak tartalmazzák a csomagolás és kiszállítás költségeit is:
1.kategória: 5.000Ft-15.000Ft rendelési értékig 2.100Ft,
2.kategória: 15.001Ft-25.000Ft-ig 2.600Ft,
3.kategória: 25.001Ft-tól és afeletti összeg esetén 3.500Ft.

Egy csomag max. 20kg lehet. Ha a növények súlya meghaladja ezt, akkor újabb csomaggal, illetve újabb csomagolási költséggel kell számolnia. A Futárcég feltételei szerint a növény magassága nem lehet több, mint 1,6 méter.
A csomag kiszállítását a Magyar Postához tartozó MPL futárszolgálat végzi.
Miután átadtuk a csomagot, tartalmi módosítása már nem lehetséges. Egyén ügyben kérjük hívja a futárszolgálatot.

MPL (Magyar Posta Logisztika) szolgáltatások: 06-1-333-7777
Hétfőtől szerdáig és péntek 08:00-17:00
Csütörtökön 08:00-20:00 óráig hívható.

Egy címre maximum kétszer próbálja meg a futárcég a kikézbesítést.
Online csomagkövetés: https://www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal
A csomagfeladást csak Magyarország területére vállaljuk, magyarul kommunikálni képes Ügyfelek részére, napközbeni telefonos elérhetőséggel!

Megrendelésével automatikusan elfogadja vásárlási feltételeinket.

A megvásárolt növények kiültetés utáni esetleges fagykáráért felelősséget nem vállalunk, hiszen egy növény fagytűrése nagyban függ a terület mikroklímájától, a mindenkori időjárástól és a növény megfelelő védelmének biztosításától is.
A növények további gondozása és állapota az átvétel után a Megrendelő/Átvevő felelőssége.
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.
Amennyiben személyes kérdése van, az egzota108@gmail.com írhat levelet, vagy indokolt esetben keressen minket a +36-85/34-00-34, vagy a +36-30/305-9143 telefonszámokon.

Reméljük, sok örömben lesz része a nálunk megvásárolt növényekben!

A vásárlás menete:
1; Kérem rakja a virtuális kosárba a megvásárolni kívánt növényt (minimum 5.000Ft összértékben).
2; Ha befejezte a vásárlást, a Pénztár gomb megnyomása után kérjük töltse ki a kért szállítási és számlázási adatokat. Ha van bármi közlendője, írja be a Megjegyzés rovatba.
> Kérjük, hogy olyan élő belföldi telefonszámot adjon meg, melyen napközben is elérhető.
3; Ellenőrizze a beírt adatokat.
4; "Küld" gombbal indítsa el a megrendelését.
5; Írjon be egy nevet felhasználónévként és egy jelszót. Ezzel később is beléphet webáruházunkba és megtekintheti személyes adatait, rendeléseit.

FONTOS! Kérjük, ha rövid időn belül több leadott rendelése is volt, előző rendelési számát/számait jelezze a megjegyzés rovatban.
Amennyiben a rendelés sorrendjében Önhöz értünk és a megrendelt növények számára ideálisak az időjárási/küldési körülmények, egyeztetés végett felhívjuk Önt a megadott telefonszámon.
A csomagfeladás napján az Ügyfél számára elektronikus számla, úgynevezett E-számla készül, melyet a megrendeléskor megadott emailcímre kiküldött levélben található linken keresztül érhet el.
Email címmel nem rendelkező Ügyfeleink nyomtatott formában, a futárszolgálattal továbbított növénycsomagjukban találják meg számlájukat.

Üdvözlettel:
Sára József termelő
Telephely: 8699 Somogyvámos, Haladás u.17.
Adószám: 64395366-1-34

Kérjük, olvassa át az Általános Szerződési Feltételeket is, melyet megrendelésének leadásával elfogad.