Egyéni díjszabás a csomagküldésre!
Fogyasztása: zölden és keményen szüreteljük, majd minden nap meg kell vizsgálni, illatos és puhult-e már? Ha finom illatot érez és kissé puhább, vékonyan meghámozva fogyasztható. Nem szabad megvárni, hogy barna legyen a héjja, mert akkor már karamellás, még később keserű ízűvé válik.
Útmutatót talál a gyümölcs fogyasztásáról YouTube csatornánkon is.
6-8db magot tartalmaz, ami emberi fogyasztásra alkalmatlan, viszont elültetve legalább 2 magonc esetén 7-8 év múlva termőképes fákat nevelhetünk.
Az Indián banán gyümölcsének tökéletes érési pontját néhány db érlelése után már tudni fogjuk. Ne nyomogassuk, mert az ujjunk helyén bebarnul és rohadni kezdhet. A fáról leszedve néhány nap alatt kb 20°C-on beérik. Se keményen/se zölden ne együk meg, de azt se várjuk meg, hogy barna legyen a héjja. Azt, hogy fogyasztható, onnan fogjuk tudni, hogy enyhén megpuhul, esetleg kicsit sársább lesz a héj és finom illatot áraszt majd. Vékonyan hámozzuk meg, vigyázzunk a barna magokra és szeletelés után jó étvágyat kívánunk hozzá!